TuneUp Utilities 2010 9.0.3000

Door op , 3563x bekeken

Er is een nieuwe versie van TuneUp Utilities uitgekomen. Ditmaal gaat het om versie 2010 9.0.3000. TuneUp Utilities is een uitgebreid pakket om je pc in topconditie te houden. Het verwijdert automatisch onnodige bestanden, houdt je register schoon en defragmenteert de harde schijf. Hierdoor start de pc sneller op en reageert deze ook sneller.

Changelog:

  • TuneUp Utilities 2010 voorzien van Turbomodus en Live-optimalisatie Amsterdam, 14 december 2009 - De suite van TuneUp Utilities 2010, Windows optimalisatiesoftware, is verbeterd en uitgebreid met TuneUp Turbomodus en TuneUp Live-optimalisatie. Met de nieuwe versie van TuneUp Utilities kunnen gebruikers van Windows XP, Windows Vista of Windows 7 hun computer sneller en stabieler maken. Daarnaast is het mogelijk om de pc in eigen stijl aan te passen. De nieuwe onderdelen Turbomodus, Live-optimalisatie en Automatisch onderhoud, ontwikkeld door TuneUp, lossen de meest voorkomende pc-problemen snel op en bieden de gebruiker optimale computerprestaties. TuneUp heeft veel functies geÔntegreerd om Windows pc's te verbeteren en zo de software suite nog makkelijker te gebruiken. Het gebruiksvriendelijke Start Center toont de gebruiker direct of er problemen of vertragingen zijn met Windows en welke optimalisatietaken er nog moeten worden uitgevoerd. In plaats van de gebruikelijke zeven categorieŽn, worden nu nog maar vier velden getoond, te weten 'Systeemonderhoud', 'Betere prestaties', 'Problemen oplossen' en 'Windows aanpassen'. Gebruikers hebben via deze velden snel en direct toegang tot de nieuwe optimalisatiefuncties van de laatste versie van TuneUp Utilities.
  • Betere prestaties voor programma's en games TuneUp Turbomodus en TuneUp Live-optimalisatie zorgen ervoor dat programma's sneller draaien en verhogen de frames per seconde (FPS) voor games. Met een klik schakelt Turbomodus tijdelijk een aantal processen op de achtergrond en programma's in Windows uit, die niet nodig zijn voor het werk of spel. Dit kunnen bijvoorbeeld Windows-onderhoudtools zijn, verbindingen met externe apparaten zoals digitale camara's, scanners of printers, maar ook visuele effecten. Gebruikers kunnen deze niet-gebruikte functies zelfstandig configureren en Turbomodus activeren als gebruikte programma's of games meer systeemprestaties vereisen. De software zal daarbij nooit adviseren de benodigde veiligheidsinstellingen uit te schakelen.
  • Live-optimalisatie monitort processen die draaien op de achtergrond en verlaagt hun prioriteit automatisch, zodat deze programma's niet teveel computercapaciteit gebruiken. Op deze manier helpt de toepassing vertragingen op te lossen waardoor responsetijden worden verbeterd en de opstart van programma's wordt versneld, ook als de computer op volle capaciteit wordt gebruikt. Automatisch onderhoud zonder prestatievermindering Met zowel de TuneUp 1-klik-onderhoudtoepassing, die handmatig is te starten, als de reguliere systeemoptimalisatie van de nieuwe Automatisch onderhoud-functionaliteit, worden veel voorkomende problemen en prestatieverminderingen snel opgelost. De Automatisch onderhoud-functionaliteit is zo ontwikkeld dat het alleen start als de pc niet actief wordt gebruikt. Programma's worden er niet door vertraagd of onderbroken. Om de batterij van laptops en netbooks te sparen en zelfs te verbeteren, zal Automatisch onderhoud niet worden gestart als het apparaat de batterij gebruikt. TuneUp Utilities minitoepassing De laatste versie van TuneUp Utilities bevat een minitoepassing die gebruikers altijd informeert over de gezondheid van de pc. De TuneUp Utilities minitoepassing staat op de desktop. De gebruiker heeft hiermee direct toegang tot de functies die nodig zijn om problemen op te lossen en de pc-prestaties te verbeteren. De minitoepassing is beschikbaar voor Windows 7 en Windows Vista.
  • TuneUp Utilities levert een helder en beknopt optimalisatierapport, zodat de gebruiker kan zien welke verbeteringen de software heeft uitgevoerd en welke problemen zijn opgelost. Het rapport toont een overzicht van alle maatregelen die zijn uitgevoerd in de laatste 7 of 30 dagen, of zelf vanaf de installatie van de TuneUp Utilities 2010-versie. De individuele optimalisatiehandelingen zijn makkelijk te volgen en zijn zonder ingewikkeld technisch jargon beschreven. De verschillende functies hebben makkelijk te begrijpen namen gekregen. Zelfs beginnende pc-gebruikers kunnen de software gebruiken zonder een computerwoordenboek te gebruiken.