1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Sony Ericsson en Fossil hebben vandaag een horloge onthuld die voorzien is van een OLED schermpje en Bluetooth 2.0 techniek. Het horloge kan gekoppeld worden aan een Sony Ericsson telefoon.

Het MBW-100 horloge kan gekoppeld worden met telefoons van Sony Ericsson. Hierdoor kan de mp3 speler op de telefoon bediend worden vanaf het horloge. Als er naar de telefoon gebeld wordt, dan verschijnt de naam of het nummer van de beller op het horloge en kan er met een knop aan de zijkant opgenomen of geweigerd worden.

Het display van het horloge bestaat uit een analoog uurwerk met daaronder een OLED schermpje. Het schermpje geeft naast de inkomende gesprekken ook aan als er een sms is binnengekomen. Ook geeft het horloge een waarschuwing als de gebruiker de telefoon vergeet mee te nemen.
De behuizing van het horloge bestaat uit roestvast staal en is beschikbaar in een zilverkleurige of een gelimiteerde zwarte uitvoering. Het horloge lijkt niet echt geschikt voor mensen met zwakke polsen, want het weegt 187,5 gram, wat bijna het dubbele is van een de meeste mobiele telefoons.

Het horloge wordt met een oplader geleverd in een luxe verpakking. Het horloge verschijnt eind dit jaar op de markt voor een bedrag van ongeveer 300 dollar. Fossil zal binnenkort ook een eigen lijn van Bluetooth horloges op de markt brengen, maar daarover is momenteel nog weinig bekend.