1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Microsoft heeft een website geopend waar het mogelijk is om de bezitters van de Xbox 360 sneller te helpen met het repareren van hun defecte console.

Via de website service.xbox.com is het mogelijk om de console te registreren en vervolgens een reparatieproces op te starten. Hiernaast kan men ook de status van de reparatie volgen. Gebruikers die zich registreren op de website krijgen van de softwaregigant ook 5 dollar cadeau voor reparaties die buiten de garantie vallen.
Op dit moment is de service enkel beschikbaar in de Verenigde Staten en moet je beschikken over een Windows Live ID om er gebruik van te kunnen maken.

Deze nieuwe website is één van de eerste stappen die Microsoft neemt om ervoor te zorgen dat de gebruikers een betere service zullen krijgen bij een falende Xbox. In het afgelopen jaar heeft het bedrijf de standaard garantie ook verlengd naar één jaar, zijn de garantieservices uitgebreid en hebben de mensen die in het bezit waren van een Xbox 360 die het mankement bekend onder de naam Red Ring of Death vertoonde een verlenging gekregen van de garantie tot drie jaar.