2min

Tags in dit artikel

, ,

Vorige week was aangekondigd dat deze week een heel aantal domme, grappige, nutteloze en opmerkelijke gadgets zouden worden besproken. Jullie hebben er een heel aantal ingestuurd, en hier komen ze.

Deze 80mm fan heeft een temperatuursensor aan boord waarmee hij de temperatuur in de case afleest. Niets bijzonders zou je zeggen, ware het niet dat de fan zelf de temperatuur ook weergeeft. Dit door middel van een aantal ingebouwde rode LEDjes. De fan is beschikbaar in twee versies, de iFlash mini en de iFlash 12. De iFlash 12 heeft als extra mogelijkheid dat de LEDjes van kleur veranderen.

Voor de mensen die geen vriendin hebben die zich wil verkleden als Playboy-bunny is dit iPod hoesje uitgevonden. Eigenlijk is het speciaal gemaakt voor Pasen, uiteraard door de Amerikanen. Het bedrijf die deze producten vervaardig, iAttire heeft reeds verschillende pakjes voor de iPod uitgebracht. Voor Kerst, Halloween en Valentijnsdag bracht het bedrijf ook speciale hoesjes uit. Er zijn zelfs mutsen en hoeden verkrijgbaar.

Een proper toilet is wel zo aangenaam. Na de vlieg waarop je moest mikken is dit misschien een iets geavanceerdere, ook wel duurdere oplossing. In de toiletten zit een soort pad, erboven hangt een scherm waarop een game te zien is. Het spel speel je door te mikken. Vrouwelijke toiletgangers kunnen helaas niet genieten van dit spelletje. Marcel Neundörfer, uitvinder van het concept kan zich alvast bezighouden tijdens de boodschap.

Deze audiokabels zijn dan weer wel nuttig, alleen is er een overbodige, maar wel leuke extra aan toegevoegd. De stekkertjes bevatten namelijk vrolijke gezichtjes . De kabeltjes zijn, hoe kan het ook anders gemaakt in Japan. Een gelijkaardig product, weliswaar gemaakt in China was twee weken geleden in de Gadget Roundup te vinden. Daar was een kaartlezer omgetoverd tot een pop.

Volgende week gaan we op de console- en gametour. Er worden dus puur uitbreidingen besproken met betrekking tot de consoles en games. Insturen kan nog steeds via pm.

We bedanken Siederstylah, Ko, DFP NEVERDiE en Didel voor het insturen van verschillende gadgets!