1 min

Tags in dit artikel

, ,

Met de komst van Guitar Hero en Rock Band leeft er in de gamesindustrie momenteel een geheel nieuw genre op. De grote successen van beide games is ook Take-Two baas Strauss Zelnick niet ontgaan. Hij ziet namelijk ook mogelijkheden voor een muziek-game van Take-Two.

Tijdens een bijeenkomst vroeg een analist of er bij Take-Two interesse is om aan een muziek-game te werken. Daarop antwoordde Zelnick dat ze er positief tegenover staan maar benadrukte wel dat er geen muziek-game in de planning staat.

Hoewel het voor Take-Two erg aantrekkelijk is om ook de muziek-genre te betreden, hangt het ontwikkelen van zo’n game af van verschillende factoren. Zo wil Take-Two eerst eens afwachten welke richting het genre op gaat na verloop van tijd. Ook is het van belang wanneer je in een AAA-titel investeert, dat je kunt verwachten dat mensen er veel tijd in het spel gaan steken.

Kortom ziet Take-Two zeker wel mogelijkheden in een muziek-game. Maar voorlopig blijft het slechts bij gespreksstof voor de koffiepauzes, maar wie weet zal er in de toekomst daadwerkelijk een muziek-game bij Take-Two in de planning staan.