1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Als eerste bedrijf in Nederland gaat E-id volledig over op de iPhone. Eerder al was het bedrijf uit Vianen het eerste Nederlandse bedrijf dat maatwerk bedrijfsapplicaties voor het iPhone-platform gaat ontwikkelen.

Alle medewerkers van E-id hebben deze week hun iPhone ontvangen. Directeur Gerard van de Looi: "De iPhone is innovatief, net als E-id. Omdat we software voor de iPhone ontwikkelen is het belangrijk dat iedereen een iPhone heeft."

E-id ziet de ontwikkeling voor de iPhone als essentieel onderdeel van haar innovatiebeleid en investeert daarom een belangrijk deel van het R&D budget aan de iPhone. Op dit moment wordt er hard ontwikkeld aan een kilometer administratie systeem, genaamd iRoute en verschillende balanced scorecard applicaties. Daarnaast heeft E-id een programma ontwikkeld om samen met klanten snel vernieuwende oplossingen te ontdekken en realiseren.

E-id merkt ook dat de iPhone en het ontwikkelen van zakelijke toepassingen voor de iPhone een grote aantrekkingskracht heeft op klanten en potentiële nieuwe medewerkers. De medewerkers van E-id zijn zo enthousiast over hun iPhone dat ze het van de daken schreeuwen en een banier hebben opgehangen langs de A2 bij Vianen.