1 min

Tags in dit artikel

,

OCZ heeft dit jaar enkele van zijn nieuwe randapparaten getoond op de CES. Het gaat om twee nieuwe game-muizen en twee nieuwe toetsenborden.

Een van de twee muizen is de OCZ Behemoth. Een laser gaming-muis met vijf knoppen en een resolutie tot 3200 DPI. De Behemoth is nogal een grote muis en OCZ beweert dat deze unieke form-factor extra comfort biedt. Ook worden er gewichtjes meegeleverd om de Behemoth het gewenste gewicht te geven en een aanpasbaar kabelpositioneringssysteem. De tweede muis is de OCZ Eclipse. De Eclipse ziet er hetzelfde uit als de Behemoth, maar heeft een lagere resolutie, 2400 DPI, en een ander design.

Ook heeft OCZ twee nieuwe toetsenborden getoond, de OCZ Illuminati en de OCZ Sabre. De Illuminati is een multimediatoetsenbord met veertien multimedia- en internetknoppen en achtergrondverlichting. De achtergrondverlichting kan in twee verschillende kleuren worden ingesteld, rood en blauw, en de lichtsterkte kan ingesteld worden.

Het Sabgre gaming-toetsenbord van OCZ daarentegen komt met negen programeerbare OLED-displayknoppen en heeft twee blauwe lichtpanelen aan weerszijden. De OLED-displayknoppen zijn helaas geen full-color-OLED knoppen. Er is 128 MB flash-geheugen aanwezig om de gebruikersinstellingen op te slaan. Over de prijzen is er nog geen informatie vrijgegeven.