1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Het is officieel: Apple’s Worldwide Developers Conference start op maandag 7 juni om 10.00 uur met een keynote door Apple’s CEO Steve Jobs.

Hoewel er over Apple de laatste tijd veel meer informatie dan gebruikelijk is uitgelekt, zijn de verwachtingen voor de WWDC dit jaar net zo groot als altijd. Het meest beruchte lek is het volgende iPhone prototype en een iPod Touch met camera.

Naast de volgende iPhone, hoge verkoopcijfers voor de iPad en een paar uithalen naar Android, kunnen we waarschijnlijk een verrassing of twee verwachten. Toen hem door een bezorgde fan werd gevraagd of Apple een aantal goede aankondigingen voorbereid op de WWDC heeft Steve Jobs hem beloofd hem dat hij "niet zal worden teleurgesteld."

De conferentie loopt van 7 juni tot en met 11 juni en biedt geavanceerde content voor ontwikkelaars aan, verspreid over vijf belangrijke technologische tracks: Application Frameworks, Internet & Web, Graphics & Media, Developer Tools en Core OS. De technici van Apple zullen meer dan 100 oplossingsgerichte technische sessies en labs voor ontwikkelaars in opkomst houden.