2min

Tags in dit artikel

,

HTC heeft vijf nieuwe toestellen aangekondigd die beschikken over het nieuwe besturingssysteem Windows Phone 7, na de lancering van Windows Phone 7 is er veel bekend gemaakt over nieuwe toestellen. HTC is niet de enige smartphonefabrikant die Windows Phone 7 modellen uitbrengt, er zijn al meer fabrikanten die telefoons hebben aangekondigd met Windows Phone 7.

HTC heeft vandaag vijf nieuwe toestellen bekend gemaakt die zullen beschikken over Windows Phone 7, eind oktober zijn de toestellen te verkrijgen via verschillende telefoonmaatschappijen in Europa, Noord-Amerika en Azië.

De HTC 7 Mozart draait met een 1GHz Qualcomm processor, en heeft 576MB RAM geheugen. Met een 8 megapixel camera heb je mogelijkheid om HD te filmen, deze films zijn op te slaan op een intern opslaggeheugen van 8GB.

Ook de HTC 7 Surround is aangekondigd, deze beschikt over een 3.8-inch touchscreen, en heeft een intern opslaggeheugen van 16GB. Foto’s zijn te maken met een 5 megapixel camera, ook beschikt het toestel over de functie om op HD-kwaliteit te filmen. Volgens HTC zou dankzij een uitschuifbare speaker de geluidskwaliteit aanzienlijk verbeterd zijn.

Voor zakelijke gebruikers van HTC is de HTC Pro geïntroduceerd, door een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord kan je makkelijk en snel notities maken, e-mails sturen, en agendapunten opslaan. Dit alles is af te lezen op een 3.6-inch touchscreen.

De 4.3-inch HTC HD7 beschikt over een intern opslaggeheugen van 8GB. Met een 5 megapixel camera en 576MB RAM is de HD 7 een van de snelste van HTC’s Windows Phone 7-serie.

De HTC 7 Trophy heeft net als de HTC 7 Surround een 3.8-inch touchscreen, en 8GB intern geheugen. Ook beschikt dit toestel net als de HD7 over 576MB RAM. De adviesprijs van de HTC Trophy zal 499 euro bedragen.