1 min

Google heeft vandaag zijn eerste stabiele versie van Chrome 7 uitgebracht, vele fouten zijn hersteld en ook OS X gebruikers kunnen voortaan gebruik maken van AppleScript. Degene die Google Chrome 6 al hebben zal de versie automatisch geüpdatet worden naar Chrome 7. Mensen die Google Chrome graag willen downloaden kunnen hier klikken.

Google heeft vandaag bekend gemaakt dat Chrome 7 stabiel en downloadbaar is, volgens de zoekgigant zijn er honderden fouten gerepareerd ook zijn er elf veiligheidsbugs verwijderd in de WebKit-engine. Chrome 7 zou vooral uitgebracht zijn om alle fouten en bugs eruit te halen, maar natuurlijk zal op korte termijn ook de Web App Store zijn intrede doen in Chrome 7.

Een groot verbeterpunt aan Chrome 7 is dat de HTML 5-parser nog verder verbeterd zou zijn. Ook het cookiebeheer moet is verder doorontwikkeld, ook is er sinds deze nieuwe versie ondersteuning voor AppleScript voor de Mac OS X gebruikers. Google Chrome zal zichzelf automatisch updaten naar de nieuwe versie, dit geldt echter alleen voor mensen met Chrome 6, mensen die al waren overgestapt op de bèta van Chrome 8 blijven gewoon die versie draaien.