1 min

Tags in dit artikel

Door een foutje van Electronic Arts blijkt dat we binnenkort een nieuw deel in de Command and Conquer reeks kunnen verwachten. Gisterenavond was namelijk voor een korte periode de website www.cncstage.com online waar verschillende interessante nieuwtjes te lezen waren.

De website gaat om een volledig nieuw deel uit de Command and Conquer reeks. Dit nieuwe deel zal exclusief voor de PC gaan uitkomen en er bestaat een grote kans dat de game alleen online speelbaar gaat worden. Daarnaast zou de studiobaas Jon van Caneghem hebben gezegt dat het een "AAA Comand and Conquer game" wordt, waarmee geduid wordt op de toepassing van core technology.

Electronic Arts heeft nog geen officiële verklaring naar buiten gebracht maar na het foutje van deze website zal dit ongetwijfeld niet lang meer gaan duren. De nieuwe game is mogelijk al langere tijd in ontwikkeling. Onduidelijk is nog welke richting de game opgaat. Zo is er naast een nieuwe Generals, bijvoorbeeld ook een nieuwe Red Alert mogelijk. De website in inmiddels weer offline gehaald.