1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Wat ze bij Nintendo kunnen, kunnen wij ook. Dat moeten Apple en ontwikkelaar Firemint hebben gedacht toen ze de Wii U zagen. Firemint heeft namelijk een grote update aangekondigd voor de populaire racegame.

De update brengt een nieuwe feature waardoor het geheel wel erg veel gaat lijken op wat de Wii U kan met zijn nieuwe console. Wanneer je in het bezit bent van een iPad en Apple TV dan zal je in staat zijn om het spel te spelen via je televisie. Net zoals we gewend zijn zal de besturing gewoon via je iPad gaan. Echter zal het racen niet langer op je iPad te zien zijn maar op je televisie, op je iPad zal je vervolgens voorzien worden van informatie over het circuit, rondetijden en positie.

De nieuwe functie van Real Racing wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van de AirPlay-techniek van Apple. Jammer genoeg wordt het pas mogelijk na de update naar iOS 5. Naast gebruik te maken Apple TV zal het ook mogelijk worden door gebruik te maken van een iMac of Macbook Pro welke gekoppeld is aan je iPad. Totdat iOS 5 beschikbaar komt voor het grote publiek en Firemint de update beschikbaar stelt zal je nog even moeten oefenen met de normale versie op alleen je iPad.