1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Over het algemeen genomen zijn vandaag de lange rijen voor Apple Store’s uitgebleven. Op de eerste verkoopdag in het Verenigd Koninkrijk viel te concluderen dat het vele malen drukker was bij de lancering van de iPad 2 en iPhone 4S. Hier en daar was er echter wel een enthousiasteling te vinden.

Zo was er op Regent Street in Londen een man te vinden die de afgelopen vier dagen doorbracht voor de Apple Store. De beste man was dan ook uitgerust met een complete kampeeruitrusting. Tekenend voor de lancering van de nieuwe iPad was de persoon een paar meter achter de man. Deze sloot vijf minuten voor openingstijd aan en beschikte binnen een klein half uur ook over de nieuwe tablet.

De dranghekken die bij enkele winkels geplaatst werden stonden dan ook meer in de weg dan dat zij daadwerkelijk hielpen. Zo was de rij die voor Regent Street te vinden was binnen enkele minuten al weggewerkt. Vervolgens waren er meer werknemers dan belangstellende voor de winkel te vinden. In Glasgow zou volgens getuigen de rij iets langer zijn. Echter zou deze bij de lancering van de iPad 2 en iPhone 4S zeker twee keer zo lang zijn geweest. Ook in New York en Oberhausen bleef de drukte uit.