1 min

Tags in dit artikel

, ,

Er is een afbeelding uitgelekt van wat de Sony LT29i zou moeten zijn. Volgens de geruchten is deze smartphone het nieuwe vlaggenship van Sony. De specificaties zijn in ieder geval zeer aangenaam te noemen.

Zo zal de nieuwe smartphone van Sony onder andere over een 13 megapixel camera beschikken die uit is gerust met een nieuwe sensor. De LT29i zal naar verluidt worden aangedreven door een Qualcomm Snapdragon S4-proccesor. Daarnaast zal het scherm een afmeting hebben van 4,55 inch met een resolutie van 1280×720 pixels. De prestaties van het scherm zijn hiermee te vergelijken met die van de Xperia S.

De uitgelekte smartphone van Sony is wederom erg vernieuwend te noemen. Zo zou het voor het eerst zijn dat een model van Sony niet meer beschikt over hardwareknoppen. Deze zou Sony achterwege hebben gelaten door het gebruik van Android 4.0. Daarnaast zal de LT29i ook de eerste smartphone van Sony zijn die gebruik maakt van de dual core Qualcomm S4-processor.

Een andere belangrijke nieuwe feature is de nieuwe camera van de LT29i. Volgens bronnen zou Sony een nieuwe sensor hebben ontwikkeld die in staat is zeer goede foto’s te maken. Zo wordt door gebruik van RGBW Coding ruis grotendeels weggefilterd en kunnen er ook bij weinig licht goede en scherpe foto’s worden gemaakt.