Sullivan: 'Lang niet alle functies WP8 getoond'

Door op , 1747x bekeken

Greg Sullivan, productmanager voor Windows Phone, heeft aangegeven dat Microsoft nog niet alle functies van Windows Phone 8 uit de doeken heeft gedaan. Sullivan gaat zelfs verder dan dat, volgens de manager is er slechts een minderheid van het totale aanbod van Windows Phone 8 gepresenteerd.

Het lijkt er dan ook op dat Windows Phone-aanhangers de komende tijd nog opgevrolijkt worden met een aantal extra mogelijkheden voor hun besturingssysteem. 'We hebben een hoop laten zien tijdens het Sneak Peek-evenement in San Francisco, als je een ontwikkelaar of IT-professional bent. De eindgebruiker heeft vooral baat bij visuele mogelijkheden en functies en daarvan hebben we pas een klein deel laten zien. Windows Phone 8 heeft een significant aantal nieuwe functionaliteit voor professionals en gezien de planning was het voor Microsoft voornamelijk van belang om deze functies alvast te presenteren, zodat zij zich kunnen voorbereiden. Om die reden hebben we echter nog niet alle consumenten-functies getoond.', aldus Sullivan.

Greg Sullivan maakte niet duidelijk wanneer de consumenten kunnen rekenen op meer nieuws over Windows Phone 8, maar het is duidelijk dat Microsoft nog wel wat in petto heeft voor de mensen die in eerste instantie dachten dat Windows Phone 8 geen grote verbeteringen zou brengen voor hen.

Op de hoogte blijven van Techzine via Facebook, like ons:

Speciale aanbieding: Apple iPhone 6 16GB 4G Grijs

  Winkel Beoordeling Prijs Prijs inclusief porto
0_sterren € 551.00 € 551.00 Bekijken
0_sterren € 552.00 € 552.00 Bekijken
7_sterren € 569.00 € 569.00 Bekijken
0_sterren € 569.00 € 569.00 Bekijken
0_sterren € 579.00 € 579.00 Bekijken
Bekijk de prijzen van alle 15 winkels.

Nieuw op Techzine

  • Alles
  • Smartphones
  • Tablets
  • Laptops
  • Apps
  • IT-Pro