Geen uitstel voor verbod op Galaxy Nexus

Door op , 2486x bekeken

Het gerechtshof van CaliforniŽ heeft besloten om niet in te stemmen met Samsung's verzoek om het import- en verkoopverbod op de Galaxy Nexus uit te stellen. Samsung heeft meermaals om een uitstel gevraagd, maar rechter Lucy Koh besloot dat dit uitstel er niet zal komen.

De Samsung Galaxy Nexus, welke in verregaande samenwerking met Google werd ontwikkeld, is niet langer te koop vanwege een patent van Apple, dat wordt overtreden. Het patent heeft betrekking op een universele interface voor het verkrijgen van informatie in een computersysteem, ofwel een lokale zoekfunctie.

Google en Samsung willen het verbod op de Galaxy Nexus graag opheffen. De bedrijven proberen dit te bereiken middels een update voor het toestel, waarbij de zoekfunctie wordt ingeperkt. Na de update kan een Galaxy Nexus alleen nog zoekcommando's uitvoeren via het internet, er kan niet meer door lokale bestanden worden gezocht.

Niet alleen de Galaxy Nexus is onderhevig aan een import- en verkoopverbod, ook de Galaxy Tab 10.1 mag momenteel niet verkocht worden vanwege patentschending. Eerder deze week werd besloten dat ook dit verbod geen uitstel zal krijgen.

Op de hoogte blijven van Techzine via Facebook, like ons:

Speciale aanbieding: Apple iPad Air 2 16GB Zilver

  Winkel Beoordeling Prijs Prijs inclusief porto
0_sterren Ä 399.00 Ä 399.00 Bekijken
0_sterren Ä 399.00 Ä 399.00 Bekijken
0_sterren Ä 399.00 Ä 399.00 Bekijken
0_sterren Ä 405.00 Ä 405.00 Bekijken
7_sterren Ä 418.00 Ä 418.00 Bekijken
Bekijk de prijzen van alle 21 winkels.

Nieuw op Techzine

  • Alles
  • Smartphones
  • Tablets
  • Laptops
  • Apps
  • IT-Pro