Rovio: 'Varkens gaan revanche nemen'

Door op , 2503x bekeken

Gameontwikkelaar Rovio blijft dicht bij de kern van haar succesverhaal Angry Birds, maar moet wel blijven innoveren om haar momentum vast te houden. In een nieuwe poging om de consument te verrassen zal het mogelijk worden om Angry Birds als varken te spelen. De ontwikkelaar licht deze keuze toe.

Tot nog toe was het enkel mogelijk om in de huid van de vogels -wiens eieren door varkens gestolen waren- te kruipen om de varkens op hun beurt een lesje te leren. In een nieuwe Angry Birds-game worden de rollen echter omgedraaid, de speler zal als varken aan de slag gaan om de gestolen eieren uit de vleugels van de vogels te houden.

Hoewel deze wijziging de gameplay sterk zal beïnvloeden ten opzichte van eerdere versies, benadrukt Rovio dat er ook veel elementen behouden zullen blijven. Zo zullen de katapulten en de houten constructies onderdeel blijven van het spelbeeld. Volgens Nick Dorra, hoofd van de animatie-afdeling, zal de spelreeks minder gaan draaien om het schieten met katapulten en meer aandacht geven aan het vraagstuk waarom beide partijen altijd kwaad zijn.

Op de hoogte blijven van Techzine via Facebook, like ons:

Speciale aanbieding: Apple iPad Air 2 16GB Zilver

  Winkel Beoordeling Prijs Prijs inclusief porto
0_sterren € 399.00 € 399.00 Bekijken
0_sterren € 399.00 € 399.00 Bekijken
0_sterren € 399.00 € 399.00 Bekijken
0_sterren € 405.00 € 405.00 Bekijken
7_sterren € 418.00 € 418.00 Bekijken
Bekijk de prijzen van alle 21 winkels.

Nieuw op Techzine

  • Alles
  • Smartphones
  • Tablets
  • Laptops
  • Apps
  • IT-Pro