Google+ voor iPad verschijnt in App Store

Door op , 2594x bekeken

Google heeft haar Google+ applicatie voor de iPad beschikbaar gesteld. De app is sinds gisterenavond opgedoken in de App Store van Apple. Google maakte de komst eerder al bekend.

De iPad-versie van Google+ werd namelijk vorige maand op het Google I/O-evenement aangekondigd. Tijdens het evenement deed Google een boekje open over de Android-versie van de applicatie. Hierbij liet de fabrikant weten dat de versie voor de iPad niet lang op zich zou laten wachten. Google heeft nu de daad bij het woord gevoegd door de applicatie beschikbaar te maken in de App Store.

De keuze om de iOS-versie beschikbaar te maken is wel opmerkelijk te noemen. De applicatie is hiermee namelijk eerder beschikbaar voor iOS- dan Android-toestellen. De Android-versie is namelijk nog niet in Google Play verschenen. Google heeft deze keuze mogelijk gemaakt omdat de iPad van Apple nog altijd marktleider is op de tabletmarkt.

De applicatie biedt gebruikers content aan die gebaseerd is op de populariteit onder vrienden. Dit betekent dat wanneer een video veel bekeken wordt door vrienden, deze zich eerder voor zal doen in jouw feed. Daarnaast kunnen gebruikers via de iPad deelnemen aan een Hangout en deze conversatie eventueel live streamen naar een ander scherm, via AirPlay.

Op de hoogte blijven van Techzine via Facebook, like ons:

Speciale aanbieding: Apple iPhone 6 16GB 4G Grijs

  Winkel Beoordeling Prijs Prijs inclusief porto
0_sterren € 583.00 € 583.00 Bekijken
0_sterren € 583.00 € 583.00 Bekijken
0_sterren € 595.00 € 595.00 Bekijken
7_sterren € 609.00 € 609.00 Bekijken
0_sterren € 609.00 € 609.00 Bekijken
Bekijk de prijzen van alle 14 winkels.

Nieuw op Techzine

  • Alles
  • Smartphones
  • Tablets
  • Laptops
  • Apps
  • IT-Pro