Angry Birds-maker introduceert Amazing Alex

Door op , 2236x bekeken

Hoewel er hard wordt gewerkt aan nieuwe Angry Birds-games, kijkt Rovio ook verder dan dat. Om die reden komt de ontwikkelaar met een nieuwe franchise met de naam Amazing Alex, Rovio's eerste nieuwe franchise sinds 2009.

De verwachtingen rondom Amazing Alex zijn hooggespannen, gezien de het grote aantal downloads dat de Angry Birds-reeks tot nog toe behaalde. Analisten vrezen dat Rovio het moeilijk zal krijgen om het eerdere succes te herhalen.

In Amazing Alex is het de bedoeling dat spelers objecten op zo'n manier moeten positioneren, dat er een kettingreactie plaatsvindt, waarin elk gedeelte van de puzzel een effect heeft op een ander object. Amazing Alex is overigens geen idee van Rovio zelf, in eerste instantie werd het ontwikkeld door Noel Llopis, een onafhankelijke ontwikkelaar uit de Verenigde Staten, in samenwerking met Mystery Coconut, een game-ontwikkelaar uit datzelfde land. Deze titel werd geen succes en de intellectuele eigendom werd zodoende verkocht aan Rovio.

Amazing Alex wordt uitgebracht voor iOS en Android, maar is momenteel nog niet te verkrijgen in de Nederlandse applicatiewinkels, de uitrol zal waarschijnlijk niet lang op zich laten wachten.

Op de hoogte blijven van Techzine via Facebook, like ons:

Speciale aanbieding: Apple iPhone 6 16GB 4G Grijs

  Winkel Beoordeling Prijs Prijs inclusief porto
0_sterren € 552.00 € 552.00 Bekijken
0_sterren € 553.00 € 553.00 Bekijken
7_sterren € 569.00 € 569.00 Bekijken
0_sterren € 569.00 € 569.00 Bekijken
0_sterren € 579.00 € 579.00 Bekijken
Bekijk de prijzen van alle 16 winkels.

Nieuw op Techzine

  • Alles
  • Smartphones
  • Tablets
  • Laptops
  • Apps
  • IT-Pro