Steam Store ook categorieën voor niet-gamingapps

Door op , 1552x bekeken

De Steam-app voor Android geeft een aantal nieuwe categorieŽn weer die niets te maken hebben met gaming. Mogelijk is Valve van plan om ook niet-gamingsoftware aan te gaan bieden.

De genresectie van de Steam-winkel heeft naast de normale gamegenres nu ook genres zoals boekhouding, educatie, softwaretraining en photo editing. Er zijn in totaal tien extra categorieŽn die wel in de Android-app worden weergegeven, maar niet in de Steam-desktopclient. Geen van de categorieŽn bevat op dit moment nog software.

Hoewel dit niet betekent dat Valve meer dan alleen games wil gaan verkopen, is dat toch niet ondenkbaar. Valve is al aan het werk om het selectie- en uitgaveproces van games te verbeteren met Steam Greenlight, waarbij gamers meer inspraak krijgen over welke games op Steam moeten komen en feedback kunnen geven aan developers. Mogelijk is het gamebedrijf hetzelfde van plan met andere softwaregenres.

Eerder meldde Steam al dat het zich meer in wil gaan zetten voor het onderwijs. Hiervoor komt Valve met een speciale schoolversie van Steam.

Op de hoogte blijven van Techzine via Facebook, like ons:

Speciale aanbieding: Apple iPad Air 2 16GB Zilver

  Winkel Beoordeling Prijs Prijs inclusief porto
0_sterren Ä 399.00 Ä 399.00 Bekijken
0_sterren Ä 399.00 Ä 399.00 Bekijken
0_sterren Ä 405.00 Ä 405.00 Bekijken
7_sterren Ä 418.00 Ä 418.00 Bekijken
0_sterren Ä 419.00 Ä 419.00 Bekijken
Bekijk de prijzen van alle 18 winkels.

Nieuw op Techzine

  • Alles
  • Smartphones
  • Tablets
  • Laptops
  • Apps
  • IT-Pro