Marissa Mayer nieuwe CEO Yahoo

Door op , 1921x bekeken

Marissa Mayer is door Yahoo aangesteld als de nieuwe CEO van het bedrijf. Dit heeft het bedrijf maandagavond bekend gemaakt.

Mayer zal de taak als CEO van Yahoo gaan vervullen na een periode van dertien jaar bij Google. Mayer was werknemer nummer 20 van Google en maakte naam als hoofd locatie en locale diensten bij Google. Onder deze taak viel onder meer het beheer van meer dan duizend productmanagers en Google Maps. Daarnaast maakte Mayer tot voor kort deel uit van de groep senior executives van Google. Enkele andere namen uit deze groep bestuurders zijn bijvoorbeeld Larry Page en Sergey Brin, de oprichters van Google.

Mayer was volgens eigen zeggen echter wel toe aan een nieuwe uitdaging na dertien jaar in dienst te zijn geweest bij Google. Mayer noemde de beslissing om CEO bij Yahoo te worden dan ook redelijk makkelijk. Mayer omschrijft Yahoo als een van de beste merken op het web en hoopt de gebruikerservaring verder te verbeteren. Ook zal ze er voor gaan zorgen dat Yahoo meer toptalent binnen gaat halen. Mayer laat weten met veel plezier bij Google te hebben gewerkt maar er zeer naar uit kijkt om bij Yahoo te beginnen.

Op de hoogte blijven van Techzine via Facebook, like ons:

Speciale aanbieding: Apple iPad Air 2 16GB Zilver

  Winkel Beoordeling Prijs Prijs inclusief porto
0_sterren € 409.00 € 409.00 Bekijken
0_sterren € 418.00 € 418.00 Bekijken
7_sterren € 419.00 € 419.00 Bekijken
0_sterren € 419.00 € 419.00 Bekijken
0_sterren € 419.00 € 419.00 Bekijken
Bekijk de prijzen van alle 19 winkels.

Nieuw op Techzine

  • Alles
  • Smartphones
  • Tablets
  • Laptops
  • Apps
  • IT-Pro