Google staakt verkoop Nexus 7 tablet tijdelijk

Door op , 4865x bekeken

Google heeft de mogelijkheid om de nieuwe Nexus 7 tablet te bestellen tijdelijk stopgezet. Waarschijnlijk heeft Google de verkoop van de tablet tijdelijk gestaakt omdat de vraag te groot is en het bedrijf eerst de huidige bestellingen wil wegwerken. Op dit moment moeten klanten minimaal 2 weken wachten op hun tablet.

Doordat de vraag naar de tablet dermate groot is zou Google hebben besloten om tijdelijk geen nieuwe bestellingen aan te nemen via de online winkel. De vraag naar de tablet zou zo groot zijn dat Google nog niet weet wanneer de tablet weer online is te bestellen. Eerder hadden de tablets al een vertraging in de levertijd van één a twee weken voor de 16 GB variant. Nu is de tablet helemaal niet meer te bestellen.

In de Verenigde Staten is de tablet daarnaast ook uitverkocht bij de grote resellers zoals Costco, Gamestop, Sam’s Club, Office Depot en Staples. Al deze retailers moeten hun klanten "backordered", "coming soon" of simpelweg "out of stock" verkopen. Het is vrijwel onmogelijk om op dit moment aan een Nexus 7 te komen.

In Nederland zullen we voorlopig nog even moeten wachten op de komst van de tablet van Google. Volgens ASUS zullen zij de tablet in september uitbrengen in Nederland. Volgens de fabrikant gaat ASUS in ons land de tablet op de markt brengen en niet Google zelf.

Op de hoogte blijven van Techzine via Facebook, like ons:

Speciale aanbieding: Apple iPhone 6 16GB 4G Grijs

  Winkel Beoordeling Prijs Prijs inclusief porto
0_sterren € 552.00 € 552.00 Bekijken
0_sterren € 553.00 € 553.00 Bekijken
7_sterren € 569.00 € 569.00 Bekijken
0_sterren € 569.00 € 569.00 Bekijken
0_sterren € 579.00 € 579.00 Bekijken
Bekijk de prijzen van alle 16 winkels.

Nieuw op Techzine

  • Alles
  • Smartphones
  • Tablets
  • Laptops
  • Apps
  • IT-Pro