Facebook verbetert snelheid van iOS-app drastisch

Door op , 3701x bekeken

Facebook heeft donderdag een nieuwe versie voor haar mobiele applicaties voor Android en iOS uitgebracht. De updates van Facebook voegen enkele verbeteringen en features toe aan de applicaties. De update voor iOS is veruit het belangrijkste nieuws, deze zorgt namelijk voor een ontzettende snelheidsverbetering.

Gebruikers van het iOS-besturingssysteem krijgen te maken met verbeteringen op het gebied van prestaties. Volgens Facebook staat de laatste update namelijk geheel in het teken van snelheid. Volgens het sociale netwerk zal de applicatie bijvoorbeeld veel sneller opstarten. Ook het laden van content zou sneller afgerond zijn. Facebook claimt namelijk de applicatie ruim twee keer zo snel te hebben gemaakt. Facebook heeft dit bereikt door het breiwerk van Objective-C- en HTML5-code volledig te vervangen voor Objective-C-code. Dat een dergelijke update er aan zat te komen werd eind juni al duidelijk.

Wanneer je als gebruiker beschikt over een smartphone met daarop het Android-besturingssysteem zal de nieuwste versie van de applicatie enkele nieuwe features met zich meebrengen. De update kent geen bugfixes of verbeteringen in de prestaties van de app. Facebook introduceert namelijk enkele nieuwe features zoals de mogelijkheid tot het toevoegen van evenementen. Het proces voor het delen van foto's wordt daarnaast sterk verbeterd.

Op de hoogte blijven van Techzine via Facebook, like ons:

Speciale aanbieding: Apple iPad Air 2 16GB Zilver

  Winkel Beoordeling Prijs Prijs inclusief porto
0_sterren € 399.00 € 399.00 Bekijken
0_sterren € 405.00 € 405.00 Bekijken
7_sterren € 418.00 € 418.00 Bekijken
0_sterren € 418.00 € 418.00 Bekijken
0_sterren € 419.00 € 419.00 Bekijken
Bekijk de prijzen van alle 18 winkels.

Nieuw op Techzine

  • Alles
  • Smartphones
  • Tablets
  • Laptops
  • Apps
  • IT-Pro