Ontwikkelaars updaten apps voor iOS 6 en iPhone 5

Door op , 2908x bekeken

Met de eerste officiële verkopen van Apple's nieuwste paradepaard de iPhone 5 in het vooruitzicht, ligt het voor de hand om apps beschikbaar te hebben die volledig gebruik maken van het 4 inch Retina-beeldscherm en de overige functionaliteiten van het nieuwe iOS 6 en de iPhone 5. Hieronder vind je een aantal applicaties die geüpdatet zijn.


In de App Store zijn honderdduizenden applicaties voor handen. Daarom kan het zoeken zijn naar een naald in een hooiberg, als je niet weet waar je moet beginnen. Het is slim om te beginnen bij de applicaties die Apple zelf heeft uitgegeven. Hieronder vallen iWork suite, iLife suite, iTunes U, Cards, Find My iPhone, Find My Friends, Podcasts, Remote, iBooks en iTunes Movie Trailers.


Wanneer je dagelijks wat af twittert zal je wel opgelucht zijn dat Twitter recentelijk de iOS-applicaties onder handen heeft genomen en op de proppen kwam met versie 5.0. Twitter ondersteunt nu iOS 6 volledig. Daarnaast is er ook een update voor Tweetbot beschikbaar. Dit programma van een derde partij is geupdate voor iOS 6 en de iPhone.
Het populaire Temple Run en ook The Dark Knight Rises zijn beide beschikbaar gemaakt voor de iPhone 5. Beide games zijn nu ook geoptimaliseerd voor het grotere iPhone 5-scherm.
Wil je altijd op een makkelijke en overzichtelijke manier via RSS-feeds op de hoogte gehouden worden, dan is Reeder misschien iets voor jou. Deze applicatie heeft een goede naam opgebouwd tussen de vele andere RSS-readers. Reeder is geupdate voor iOS 6 en maakt volledig gebruik van het nieuwe iPhone beeldformaat.Evernote is een handige applicatie om snel wat aantekeningen te maken, waar daarnaast ook snel afbeeldingen, locaties en belangrijke gemarkeerde woorden toegevoegd kunnen worden. Evernote is geupate naar iOS 6 en de iPhone 5.
CNN heeft al jaren een eigen nieuwsapplicatie. Deze altijd al goed verzorgde applicatie is nu ook weer beschikbaar voor de iPhone 5. Ook de NYTimes applicatie is recentelijk geupdate naar iOS 6 en de iPhone 5, wat betekent dat deze volledig gebruik maakt van het grotere beeldscherm van de iPhone 5.
Ben jij ook zo iemand die wel van muziek houdt, maar nooit in staat is om de titel van een nummer of de naam van de artiest te onthouden? In dat geval ken je wellicht Shazam al. Deze technisch hoogstaande applicatie kan van een nummer dat afgespeeld wordt de titel, naam van artiest en de naam van een album herkennen. Ook deze applicatie is bijgewerkt voor iOS 6 en iPhone 5.

Als je graag interessante webpagina's later op je gemak offline wilt doornemen, dan zal je vast al wel bekend zijn met de applicatie Instapaper. Met behulp van Instapaper kan je gemakkelijk webpagina's opslaan om op een later moment in te zien. Deze populaire applicatie is recentelijk geupdate voor iOS 6 en biedt tevens ondersteuning voor het grotere beeldscherm van de iPhone 5.

Op de hoogte blijven van Techzine via Facebook, like ons:

Speciale aanbieding: Apple iPad Air 2 16GB Zilver

  Winkel Beoordeling Prijs Prijs inclusief porto
0_sterren € 399.00 € 399.00 Bekijken
0_sterren € 399.00 € 399.00 Bekijken
0_sterren € 405.00 € 405.00 Bekijken
7_sterren € 418.00 € 418.00 Bekijken
0_sterren € 419.00 € 419.00 Bekijken
Bekijk de prijzen van alle 18 winkels.

Nieuw op Techzine

  • Alles
  • Smartphones
  • Tablets
  • Laptops
  • Apps
  • IT-Pro