Intel trekt uitspraken CEO over Windows 8 in

Door op , 1594x bekeken

Intel heeft zojuist een verklaring vrijgegeven over uitspraken die Intel's CEO Paul Otellini gisteren gedaan zou hebben op een besloten personeelsbijeenkomst. Otellini deed gisteren, volgens bronnen, uitspraken over het Windows 8-besturingssysteem van Microsoft. De topman zei dat het systeem bij lancering nog niet af zou zijn en dat er snel updates voor zullen volgen.

Intel liet in de verklaring weten dat de gemaakte uitspraken van hun CEO "onbewezen" waren. Intel trekt dus de vermeende uitspraken van Paul Otellini in en maakt van de uitgegeven verklaring tevens gebruik om tal van lofbetuigingen aan het Windows 8-besturingssysteem te doen.

Intel geeft aan dat het een lange, succesvolle geschiedenis heeft met de uitgegeven Windows-platformen van Microsoft. Ook meldt Intel dat de twee bedrijven nauw samenwerken met het testen en valideren van het systeem, om een hoogwaardige productervaring te creeeren. Gisteren wilde Intel nog niet ingaan op details van de personeelsbijkomst van het bedrijf. Vandaag zegt Intel dat Otellini, onafhankelijk van de vermeende eerdere uitspraken die hij gedaan zou hebben, heeft gezegd: "Windows 8 is een van de beste dingen die Intel ooit zijn overkomen".

Op de hoogte blijven van Techzine via Facebook, like ons:

Speciale aanbieding: Apple iPhone 6 16GB 4G Grijs

  Winkel Beoordeling Prijs Prijs inclusief porto
0_sterren € 555.00 € 555.00 Bekijken
0_sterren € 556.00 € 556.00 Bekijken
7_sterren € 569.00 € 569.00 Bekijken
0_sterren € 569.00 € 569.00 Bekijken
0_sterren € 579.59 € 579.59 Bekijken
Bekijk de prijzen van alle 15 winkels.

Nieuw op Techzine

  • Alles
  • Smartphones
  • Tablets
  • Laptops
  • Apps
  • IT-Pro