Facebook integreert direct uploaden vanaf Dropbox

Door op , 4324x bekeken

Vanaf gisteren kunnen gebruikers van Facebook bestanden uit Dropbox direct uploaden naar Facebookgroepen. Hiermee kan via Dropbox makkelijk een bestand worden gedeeld tussen de leden van een Facebookgroep.

Facebook heeft in samenwerking met Dropbox een nieuwe functie uitgerold om sneller en gemakkelijker te kunnen uploaden naar Facebook Groepen. Wanneer een gebruiker op Facebook inlogt en naar een Facebookgroep gaat om hier vervolgens bestanden toe te voegen, zal hij de mogelijkheid zien om via Dropbox bestanden toe te voegen. Wanneer deze functie wordt geselecteerd, moet er ingelogd worden met je Dropbox-account en vraagt Facebook vervolgens om toestemming om je Dropbox- en Facebookaccounts aan elkaar te koppelen. Let wel, het kan zijn dat deze functie nog niet aan je profiel is toegevoegd, dan zal je nog even geduld moeten hebben omdat Facebook de mogelijkheid geleidelijk uitrolt.

Wanneer een account succesvol gelinkt is, kan er begonnen worden met het uploaden van bestanden vanaf je Dropbox. De bestanden die via Dropbox aan je Facebookgroep worden toegevoegd veranderen automatisch mee wanneer de gedeelde bestanden aangepast worden. Voor verdere informatie kan je hier terecht.

Op de hoogte blijven van Techzine via Facebook, like ons:

Speciale aanbieding: Apple iPad Air 2 16GB Zilver

  Winkel Beoordeling Prijs Prijs inclusief porto
0_sterren € 399.00 € 399.00 Bekijken
0_sterren € 399.00 € 399.00 Bekijken
0_sterren € 405.00 € 405.00 Bekijken
7_sterren € 418.00 € 418.00 Bekijken
0_sterren € 419.00 € 419.00 Bekijken
Bekijk de prijzen van alle 18 winkels.

Nieuw op Techzine

  • Alles
  • Smartphones
  • Tablets
  • Laptops
  • Apps
  • IT-Pro