1 min

Tags in dit artikel

, ,

Coolblue gaat een nieuwe service in het leven roepen. "VandaagNog" is een dienst die gebruikt kan worden om bestelde producten dezelfde dag nog in huis te halen zonder de deur uit te hoeven.

De VandaagNog-dienst, die 18 euro per levering gaat kosten, verwerkt bestellingen die voor 15:00 gedaan worden. Bestellingen die daarna gedaan worden, kunnen pas op de volgende dag bezorgd worden. Dynalogic, het bedrijf dat de bestellingen gaat verwerken, zegt dat het binnen maximaal vier uur na de bestelling ter plaatse kan zijn.

Pieter Zwart, directeur bij Coolblue, zegt: "Fysieke winkels die niet onderscheidend zijn in advies en service hebben een probleem. Het enige voordeel dat dit type winkels had was dat je producten vandaag nog in huis hebt. Als dat voordeel ook wegvalt, blijft er weinig over".

Afgelopen week bracht Coolblue het bericht naar buiten dat het meer werkruimte zoekt in Utrecht, Rotterdam en Amsteram om verder uit te breiden. Er werd een oproep gedaan of mensen in die regio’s een plek wisten waar beschikking was over veel magazijnruimte met een goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Coolblue heeft nu 190 webwinkels in de Benelux, waarvan 96 in Nederland.