'Foxconn begonnen met productie iPad mini'

Door op , 3776x bekeken

Nadat Apple in de afgelopen weken de iPhone 5 en iOS 6 heeft gelanceerd, wordt het vizier nu waarschijnlijk gericht op de lancering van de iPad mini. Geruchten uit BraziliŽ spreken over de aanvang van de productie van de kleine tablet.

Foxconn, dat zich de afgelopen tijd een slag in de rondte heeft gewerkt om het quota voor de nieuwste iPhone te behalen, lijkt ook het productieproces van de iPad mini te hebben opgestart. Volgens de geruchten wordt een Foxconn-fabrike in BraziliŽ gebruikt voor de productie van de iPad mini. De berichten vanuit BraziliŽ komen op hetzelfde moment dat er gespeculeerd wordt dat Apple uitnodigingen voor een iPad mini-evenement aan het verspreiden is voor 10 oktober. Apple heeft de ontwikkeling van de iPad mini nooit bevestigd, laat staan dat het bedrijf officieel laten weten of het Foxconn opdracht heeft gegeven voor de productie van de iPad mini. Het lijkt daarentegen meer dan toeval dat op ťťn dag door twee berichten de stilte rondom de iPad mini wordt verbroken.

De geruchten vanuit BraziliŽ suggereren ook net als eerdere geruchten dat de mini niet voor het high-end segment van de markt bedoeld zou zijn. Het moet een tablet worden voor mensen die er wel een willen hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. Echter, het mysterie rondom de iPad mini blijft volop aanwezig, want er valt nog geen zinnig woord over de specificaties te zeggen, noch over het design. Het ene gerucht ontkracht het andere met regelmaat. Het is daarom afwachten tot 10 oktober, om te zien wat Apple bedacht heeft.

Op de hoogte blijven van Techzine via Facebook, like ons:

Speciale aanbieding: Apple iPad Air 2 16GB Zilver

  Winkel Beoordeling Prijs Prijs inclusief porto
0_sterren Ä 399.00 Ä 399.00 Bekijken
0_sterren Ä 399.00 Ä 399.00 Bekijken
0_sterren Ä 405.00 Ä 405.00 Bekijken
0_sterren Ä 418.00 Ä 418.00 Bekijken
7_sterren Ä 419.00 Ä 419.00 Bekijken
Bekijk de prijzen van alle 21 winkels.

Nieuw op Techzine

  • Alles
  • Smartphones
  • Tablets
  • Laptops
  • Apps
  • IT-Pro