1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Er doen nogal wat geruchten de ronde rondom het aankomende vlaggenschip van Samsung, de Galaxy S IV. De nieuwste geruchten omvatten het Super AMOLED scherm, de CPU in de smartphone en of er wel of niet gekozen wordt voor een 13 megapixel camera. Gisteren spraken bronnen al over een introductie van het toestel bij de CES 2013, dit wordt nu echter weer tegengesproken. De Galaxy S IV wordt tijdens het Mobile World Congress gepresenteerd, zo wordt beweerd.

De Galaxy S IV zou beschikken over zowel de Exynos 5450-chipset met quad-core Cortex A15 CPU en een betere camera dan de Galaxy S III. Samsung was al van plan om een 13 megapixel camera te installeren in de Galaxy Note II, maar partner Sony kon de vereiste sensoren niet op tijd leveren, waardoor toch gekozen werd voor een camera met een resolutie van 8 megapixel.

Op het moment zijn geen van de geruchten officieel onderschreven door Samsung, dus het is afwachten tot 8 januari 2013 wanneer CES 2013 begint. Samsung zal daar mogelijk in ieder geval het Super AMOLED-scherm onthullen. Er druppelt daarnaast informatie binnen dat de Galaxy S IV op het GSMA Mobile World Congress 2013, eind februari, gepresenteerd zal worden.