1 min

De registratie voor een goedkope update naar Windows 8 vanaf een Windows 7-systeem dat recentelijk gekocht is zal deze week gesloten worden. Met deze procedure is het mogelijk om voor een bedrag van 15 euro te upgraden naar Windows 8.

Een maand geleden sloot Microsoft al een soortgelijke periode af, toen kwam namelijk een einde aan de introductieperiode van Windows 8, waardoor de prijs van een licentie voor de Pro-variant van het besturingssysteem flink omhoog ging: van 29,99 euro naar 279,99 euro.

Als je tussen 2 juni en 31 januari een nieuw Windows 7-systeem gekocht hebt, is het nog tot en met donderdag mogelijk om te registreren voor een goedkope update. Ook als je momenteel nog niet naar Windows 8 wilt upgraden is het misschien niet onverstandig om toch een licentie te kopen voor later, het scheelt immers veel geld.

Na het registreren van je computer krijg je bij goedkeuring een e-mail met een code en een link naar de Upgrade Assistant waarmee je het bedrag van 15 euro kunt betalen en de software installeren. Als je niet direct wilt updaten kan je deze wel downloaden en als ISO-bestand opslaan.