1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

In de tweede helft van 2013 debuteert de Samsung Galaxy Note III volgens een melding van SamMobile. Het zal gaan om Samsung’s eerste smartphone met een scherm van 6 inch. Het gaat hierbij naar verluidt om een AMOLED-paneel in plaats van LCD, maar er lijkt geen sprake van een flexibel scherm.

Eind vorig jaar druppelden de eerste geruchten binnen over de mogelijke komst van een flexibel scherm voor de Galaxy Note III. Daar komt het waarschijnlijk niet van, nu uit verschillende hoeken geluiden klinken over beperkte productiecapaciteit van de buigbare panelen. LG zou met dezelfde problemen kampen, waardoor ook hun smartphones met buigbare schermen voorlopig op zich laten wachten.

Wat de Galaxy Note III schijnbaar wel biedt, is een 6 inch AMOLED-display. OledDisplay weet dat Samsung’s keuze voor het eigen AMOLED boven LCD opnieuw te maken heeft met productiecapaciteit. Samsung zou voor dit soort grote schermen wel voldoende capaciteit hebben. Ongetwijfeld horen we in de loop van het jaar meer over Samsung’s plannen met de derde iteratie van de Galaxy Note.