1 min

Terwijl we met zijn allen nog aan het wachten zijn op de lancering van de originele Samsung Galaxy Gear, meldt de Koreaanse media dat Samsung al is begonnen aan de Samsung Galaxy Gear 2.

Hoewel bedrijven al in de rij staan om hun applicaties op de Samsung Galaxy Gear werkend te krijgen, reageren consumenten tot nu toe gematigd op de aankondiging van de smartwatch. Inmiddels zou Samsung echter al volop bezig zijn om een opvolger te maken voor de smartwatch, om zo ook de harten van de consumenten te veroveren.

Eerder werd al bekend dat de Galaxy Gear alleen maar zal werken met de Galaxy Note III en de Galaxy Note 10.1 2014 Edition. Beide apparaten zijn niet de goedkoopste en het is dan ook niet verbazend dat consumenten nog niet overtuigd zijn. Overigens wordt de ondersteuning nog wel verder uitgebreid, in principe kunnen alle Android 4.3 Jelly Bean-apparaten met het horloge werken.

Volgens de Koreaanse media zal de Samsung Galaxy Gear 2 (voorlopige naam) gaan werken met alle Android-smartphones en zal het horloge ook beschikken over een GPS-functie, iets waarvan Samsung al eerder aangaf dat het hier mee bezig was.