1 min

Tags in dit artikel

, ,

Er lijkt vooralsnog geen einde te komen aan de productiedrang bij Nokia. Met de overname van de hardware-afdeling door Microsoft die al aan de horizon te zien is, lijkt het erop dat er op het aangekondigde Nokia-evenement in oktober maar liefst zes nieuwe apparaten worden gepresenteerd.

Het Finse Nokia zal op het aangekondigde evenement, dat op 22 oktober plaats zal vinden in Abu Dhabi, met maar liefst zes nieuwe apparaten op de proppen komen. Zo meldt een bron die op de hoogte is van de agenda van Nokia.

Dat de Nokia Lumia 1520 aldaar gepresenteerd zal worden lijkt steeds waarschijnlijker. Het evenement zelf werd aanvankelijk aangekondigd door Nokia in de vorm van een Tweet. Volgens geruchten zou er een verscheidenheid aan apparaten gepresenteerd worden, zoals onder andere de Nokia Lumia 2520 Windows RT-tablet. Wellicht dat er zelfs nog iets groters op het menu staat.

Het is vooralsnog een maand lang afwachten geblazen, maar het lijkt erop dat Nokia, de eens zo dominante speler in de mobiele telefoonmarkt, groots afscheid zal willen nemen.