1 min

Tags in dit artikel

,

De nieuwe gebruikersinterface Sense 5.5 van HTC zal binnen enkele weken beschikbaar komen voor smartphones uit de HTC One-familie. Met deze update zal vooral sociale media meer worden geïntegreerd.

Met de Sense 5.5 gebruikersinterface zal de HTC One (review) een meer sociale, gepersonaliseerde Blinkfeed krijgen door de integratie van RSS-feeds en verbeterde Video Highlights. Deze mogelijkheden zullen te vinden zijn op onder andere de HTC One max die vandaag werd aangekondigd.

Eerder maakte de HTC Zoe-functie het al mogelijk om automatisch een korte video in combinatie met twintig foto’s schieten, welke vervolgens in een eigen bestandsformaat worden opgeslagen.

Met Sense 5.5 zal het mogelijk zijn geanimeerde GIF-bestanden te maken voor bijvoorbeeld BuzzFeed. De update zal voor Blinkfeed inhouden dat de zogenaamde premium content op bijvoorbeeld Instagram en Google+ geïntegreerd zal zijn. Ook zal het mogelijk worden maximaal 120 artikelen offline open te hebben staan.

HTC heeft aangekondigd dat de nieuwe mogelijkheden die met Sense 5.5 hun intrede zullen doen binnen enkele weken op smartphones uit de HTC One-familie beschikbaar zullen zijn, het gaat daarbij om de HTC One en HTC One mini.