1 min

Tags in dit artikel

, ,

Nokia Refocus is vanaf vandaag beschikbaar. Met deze app is het mogelijk om met alle Windows Phones van Nokia met een PureView-camera foto’s te maken, welke na het maken opnieuw scherp te stellen zijn.

Nokia Refocus is een app waarmee je foto’s maakt, die achteraf opnieuw scherp te stellen zijn. Hierdoor kan er na het maken van de foto nog besloten worden hoe de foto het mooiste is en waarop scherpgesteld moet worden. Een demonstratie van de app is hieronder te gebruiken. Meer demonstraties vind je op de website van Nokia.

De app werkt door razendsnel twee tot acht foto’s te maken, met verschillende instellingen. Bij alle foto’s wordt er op een ander onderdeel van het zichtveld scherp gesteld. Hierna wordt een combinatie van de foto’s gemaakt, die op verschillende plekken kan worden scherpgesteld.

Vervolgens is het mogelijk om de foto’s te delen via Facebook. De app lijkt veel op de Focus Twist-app voor iOS, waarbij het ook mogelijk is later nog op een element van de foto te focussen en daarna de foto te delen.

De app is voor de eigenaar van een Nokia Lumia 920 (review), 925 (review) en 1020 (review) vanaf vandaag te downloaden via de Windows Store.