1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Supermarktketen Aldi gaat op 30 november de Wolfgang AT-AS40D2 aanbieden. Deze Android-smartphone beschikt over een 1,3GHz dual-core processor en draait op Android 4.2 Jelly Bean.

Een half jaar geleden bood supermarktketen Aldi de Wolfgang AT-AS40D aan. Dit is een Android 4.1-smartphone met een 1GHz single-core processor voor een bedrag van 99 euro. Inmiddels kondigt Aldi de opvolger aan; de Wolfgang AT-AS40D2, met dezelfde prijs.

Deze smartphone beschikt over Android 4.2, een 1,3GHz dual-core processor en 512MB aan werkgeheugen. Het toestel heeft standaard 4GD opslagcapaciteit, welke eventueel uit te breiden is met een micro SD-kaart van maximaal 32 GB. Daarnaast heeft het toestel een 4 inch-scherm dat een resolutie weer kan geven van 480 bij 800 pixels, een 5 megapixel camera aan de achterkant en een 0,3 megapixel camera op de voorzijde en de mogelijkheid om twee simkaarten tegelijk te gebruiken.

Net als de voorganger gaat Aldi de AT-AS40D2 verkopen voor 99 euro. Het toestel zal te koop zijn vanaf 30 november bij de Aldi-filialen, het is gebruikelijk dat de telefoon op dezelfde dag alweer uitverkocht is. Je moet er dus snel bij zijn.