1 min

Website Nowhereelse.fr heeft gelekte foto’s gevonden, waarop naar verluidt het frame van een Samsung Galaxy S5 staat. Het frame is gemaakt van aluminium, wat duidt op het gebruik van hoogwaardiger materiaal bij het toestel.

Website Nowhereelse.fr heeft foto’s gepost van wat volgens de website het frame van het nieuwe vlaggenschip van Samsung is; De Samsung Galaxy S5. Direct valt op dat het niet meer om een plastic frame gaat, maar dat het van aluminium gemaakt lijkt. Hiermee volgt Samsung het voorbeeld van onder andere de HTC One (review) en de Apple iPhone 5S (review).

De gelekte foto’s van het frame lijken er ook op te wijzen dat het toestel een iets groter display zal hebben dan de Samsung Galaxy S4 (review). Het frame is namelijk 143,83 bij 72,27 millimeter breed. Het frame van de Samsung Galaxy S4 is 7,23 millimeter korter en 2,47 millimeter dunner.

Het is op dit moment uiteraard nog niet te zeggen of het hier daadwerkelijk om het frame van de Samsung Galaxy S5 gaat, dus we zullen moeten afwachten totdat Samsung het toestel aankondigt voordat we zekerheid zullen krijgen over de specificaties en het uiterlijk van het toestel.