1 min

Tags in dit artikel

, ,

Met enkele nieuwe thematische panoramische achtergronden voor Windows 8.1 en Windows RT 8.1 stoomt Microsoft haar gebruikers klaar voor de naderende winter. Ook voor Windows 7 zijn er enkele nieuwe winterse achtergronden beschikbaar gesteld.

Dat de meteorologische winter reeds is begonnen, is softwaregigant Microsoft niet ontgaan. Om gebruikers van besturingssysteem Windows ook op het beeldscherm te laten genieten van dit jaargetijde, zijn er recentelijk enkele nieuwe downloadbare thema’s verschenen.

Speciaal voor gebruikers van Windows 8.1 (review) en Windows RT 8.1 is er een panoramische achtergrond met sneeuw als thema te downloaden en in te stellen voor op het bureaublad. Dit thema bestaat uit een set panoramafoto’s van onder andere het bevroren IJsselmeer.


Gebruikers van Windows 7 worden echter niet overgeslagen. Het thema Snowy Night bestaat uit een set sfeervolle foto’s waarop volop sneeuw en een sfeervolle verlichting niet ontbreken. Eveneens is er een set met het thema Snowy Owls toegevoegd. Dit thema bestaat uit een aantal foto’s waarop de sneeuwuil in zijn natuurlijke omgeving is vastgelegd. Deze thema’s kunnen overigens ook worden toegepast in Windows 8.1 en Windows RT 8.1