2min

Tags in dit artikel

,

Op de Indiase website van technologisch bedrijf Zauba staat een verwijzing naar een nieuw toestel van Samsung. Het gaat naar verluidt om een duurder toestel, dat volgens Japanse bronnen zal draaien op Windows Phone van Microsoft.

Samsung heeft in het verleden al aangegeven dat het bedrijf niet graag op één paard wedt als het gaat om mobiele besturingssystemen. Dit blijkt onder andere uit het feit dat Samsung, behalve de bekende Android-toestellen, in het verleden ook Windows Phone-toestellen heeft uitgebracht. Het bedrijf is bovendien met een eigen besturingssysteem bezig, in de vorm van Tizen.

Op de website van de Indiase techsite Zauba zijn nu importgegevens gepubliceerd van een toestel met de modelnaam SM-W750V. Het toestel zou over een 5 inch-scherm beschikken en verkocht worden voor 33245 rupee (395 euro). Volgens de geruchten gaat het om een Windows Phone-toestel.


De prijs van 33245 rupee is een importprijs en deze prijs ligt uiteindelijk dus lager dan de prijs in de winkel. Ter vergelijking, via dezelfde weg zijn er bij de Galaxy Note 3 (review) al heel vroeg gegevens vrijgekomen en toen werd er een prijs aangegeven voor de Note 3 van 31967 rupee (379,50 euro).

Dit betekent dat de SM-W750V een duurder toestel zal zijn dan de Galaxy Note 3, wat aanduidt dat het een erg krachtige Windows Phone zal worden, wellicht zelfs de krachtigste tot nu toe. Er doen ook geruchten de ronde dat de SM-W750V een Windows Phone-variant van de Samsung Galaxy S5 zal worden.