1 min

Tags in dit artikel

, ,

De details over de nieuwe HTC One druppelen langzamerhand binnen. HTC heeft op zijn twitteraccount een nieuwe video geplaatst, die als warmmakertje voor de aankondiging van de HTC One moet gelden. In de video wordt HTC’s BoomSound-technologie aangeprezen.

In een gevatte video detailleren twee HTC-werknemers de BoomSound-technologie die in de nieuwe HTC One wordt gebruikt. Afgezien van de naam en de wetenschap dat de technologie beter is, wordt er echter niet veel losgelaten. De momenten die ertoe doen worden namelijk overstemd door het geluid van verschillende instrumenten.

De HTC One beschikt over stereospeakers die op de voorkant van de smartphone zijn geplaatst. Het heeft er alle schijn van dat dit opnieuw het geval zal zijn. Bij de originele One betrof het echter technologie van Beats Audio, maar die samenwerking is stopgezet.

HTC is van plan om de nieuwe HTC One op 25 maart uit de doeken te doen. Tot die tijd lijkt het erop dat we meer van dit soort video’s kunnen verwachten. Gisteren bleek al dat de HTC One een zeer geavanceerde camera zal bevatten.