1 min

Naast het toch al niet onopvallende ronde scherm van de Motorola Moto 360 zou er nog wel eens een heel bijzondere eigenschap aan deze wearable kunnen kleven. Motorola doet zeer mysterieus over de wijze waarop het horloge kan worden opgeladen.

De Motorola Moto 360 is niet voorzien van een micro USB-poort, noch een andere van buitenaf zichtbare methode om op te laden. Ontwerper Jim Wicks wilde gisteren ook niks loslaten in een live-sessie waarin eigenschappen van het horloge werden toegelicht. Daarmee blijft het vooralsnog een mysterie hoe het horloge van prik wordt voorzien.

Er zijn allerlei methodes denkbaar naast de gebruikelijke methode met een kabeltje. Zo zou de Moto 360 simpelweg draadloos opgeladen kunnen worden, maar wellicht zijn de bewegingen van de arm ook al voldoende om de accu vol te houden.

De Motorola Moto 360 blijft gehuld in nevelen, wat specificaties betreft. Het is duidelijk dat Motorola koos voor een waterdichte metalen behuizing, verwisselbare polsbanden, gebruik van Android Wear en een rond scherm, maar andere zaken moeten nog aan het licht komen.