1 min

De Windows Phone-variant van de HTC One M8 komt zeer binnenkort in de Verenigde Staten op de markt. Verizon had per ongeluk al een foto online gezet van het toestel, wat meestal betekent dat een toestel zeer binnenkort leverbaar is. Verizon heeft de foto inmiddels weer verwijderd.

Het is niet de eerste en zeker ook niet de laatste keer dat een provider per ongeluk het bestaan van een toestel bevestigt. Soms duiken toestellen op in verkoopsystemen of op websites, nu is het Verizon die een foto van de HTC One M8 met Windows Phone op de website heeft geplaatst. Inmiddels is na het uitlekken van de foto deze meteen van de Verizon-website verwijderd.

Op bovenstaande foto is de HTC One M8 met Windows Phone te bewonderen. Helaas is er alleen een foto uitgelekt dus exacte specificaties weten we nog. Ook is het onduidelijk of HTC dit toestel exclusief voor Verizon maakt of dat het toestel in meer landen beschikbaar komt.

HTC weigert op dit moment nog elk commentaar over het bestaan van het toestel. Op 19 augustus zal het bedrijf een persconferentie houden en dan wordt het toestel waarschijnlijk pas officieel gepresenteerd. Op basis van de documentatie van Windows Phone 8.1 heeft HTC wel wat aanpassingen moeten doorvoeren. Zo zal de chip in het toestel waarschijnlijk zijn aangepast, in plaats van een Snapdragon 801 zal het toestel waarschijnlijk beschikken over een Snapdragon 800. Daarnaast zal HTC waarschijnlijk de dual-camera moeten inruilen voor een enkele camera.