2min

Tags in dit artikel

Het online singlesmagazine MVlife.nl organiseert voor de eerste keer een verkiezing van de beste weblog, alleen voor alleenstaanden. Weblogs, online dagboeken, bieden een mooie inkijk in het leven van de persoon, een uitgesproken kans volgens het singlemedium dat niet alleen publiceert, maar ook alles van de single wil weten. De verkiezing wordt mogelijk gemaakt door de datingsite voor hoger opgeleiden e-Matching en de winnaar krijgt een singlestrandreis naar Kreta, aangeboden door Cirkel.

Nederland alleen kent tienduizenden of zelfs honderdduizenden weblogs, online dagboeken. Velen daarvan gaan over een gespecialiseerd onderwerp maar de meeste weblogs hebben de schrijver zelf tot onderwerp. Uiteraard bieden weblogs daarom een heel speciaal inkijkje in het leven van de single, een grote groep in Nederland waarover betrekkelijk weinig bekend is. Dat vindt Erik van Heeswijk, hoofdredacteur van het online singlesmagazine MVlife.nl. "Het ligt dan ook voor de hand dat MVlife.nl een verkiezing voor beste singleweblog zou uitschrijven. Een verkiezing, niet om singles te onderscheiden, maar juist om te laten zien dat het leven van de single zo veelvormig is als dat van de rest van de Nederlanders."

Aan de verkiezing kan iedereen meedoen, die single is en dat ook af en toe laat terugkomen op zijn of haar weblog. De inzendingen, inschrijven kan tot 19 mei, worden beoordeeld door een deskundige jury: Erik van Heeswijk (hoofdredacteur MVlife.nl), Irma Ellens-Maat (datingcoach) en Bart Keuskamp (webmaster Ouderalleen.nl). Over de beste 10 weblogs kan het publiek vanaf 20 mei meebeslissen en op 3 juni, in de volgende editie van MVlife.nl Magazine zal de winnaar bekend gemaakt worden.