2min

Tags in dit artikel

, ,

Inleiding

Inleiding


Vandaag testen wij een 14-inch grote laptop die onder andere beschikt over een tweede generatie Intel Core I5 processor, vier gigabyte werkgeheugen en een 500 gigabyte harde schijf. Wij kregen van Dell namelijk de Inspiron N411Z opgestuurd, een lekker compact systeem wat qua specificaties niet onder doet voor menig groter model. Met zijn veertien inch is de N411Z namelijk geen grote machine. Kijkt men echter naar de specificaties, dan ziet men ook dat de Dell tevens geen doetje is en zich prima uit de voeten zal kunnen maken in het dagelijks gebruik.



Dell levert sinds jaar en dag een behoorlijk breed assortiment aan producten waarin iedereen eigenlijk wel een geschikte machine kan vinden. Zo vertegenwoordigt Alienware de gamers die gaan voor veel prestaties en design. Daarnaast beschikt het merk ook nog over een breed aanbod in all-in-ones, desktops en zakelijke laptops. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Dell inmiddels haar naam wel heeft gevestigd wereldwijd. Wanneer wij dan ook een product van Dell ontvangen, worden wij zelden teleurgesteld in het merk.

Met de Dell Inspiron N411Z richt de fabrikant zich voornamelijk op de zakelijke markt. De laptop kent een zeer strak uiterlijk en vindt op het oog een goede combinatie tussen omvang en prestaties. In de zakelijke markt zijn deze twee aspecten dan ook meer dan belangrijk. Met een prijs vanaf 550 euro is de Dell aantrekkelijk geprijsd en zijn wij erg benieuwd wat de laptop ons daadwerkelijk gaat bieden. Je leest het in deze review.