Het verhaal achter het nieuwe Techzine

Door op , 11950x bekeken

Tablets en smartphones

De afgelopen jaren hebben we een invasie gehad van smartphones en tablets die ons leven flink hebben verrijkt. Het betekent echter ook dat onze website niet alleen wordt bezocht door mensen met een pc en de traditionele muis. We hebben daarom enkele aanpassingen gedaan aan de website en daarom draait er aan de achterkant een stukje code mee om de gebruikservaring van de website op smartphones en tablets te verbeteren.

Hetzelfde dropdown menu maar dan op een tablet!


We hebben namelijk alle zogenaamde mouseoveracties tot een minimum proberen te beperken, dat is echter bijna onmogelijk. We hebben bijvoorbeeld een dropdownmenu dat tevoorschijn komt als je er met je muis overheen gaat. Middels een slim en intelligent scriptje werkt het dropdownmenu echter ook op tablets en smartphones. De mouseoveractie is hierbij vervangen door een klikactie en de link die dan normaal wordt geopend, wordt daarbij apart aangeboden.

Ook hier is lang en goed over nagedacht, maar het zorgt er wel voor dat de website ook op de vele tablets en smartphones goed te bereiken is. Dit zijn echter pas de eerste kleine stapjes die we zetten op het mobiele vlak, de komende maanden gaan we zeker meer inzetten op smartphones en tablets. Zeker met de komst van Windows 8 zal de tabletmarkt opnieuw een grote impuls krijgen.

Speciale aanbieding: Apple iPhone 6 16GB 4G Grijs

  Winkel Beoordeling Prijs Prijs inclusief porto
0_sterren € 552.00 € 552.00 Bekijken
0_sterren € 553.00 € 553.00 Bekijken
7_sterren € 569.00 € 569.00 Bekijken
0_sterren € 569.00 € 569.00 Bekijken
0_sterren € 579.00 € 579.00 Bekijken
Bekijk de prijzen van alle 16 winkels.

Nieuw op Techzine

  • Alles
  • Smartphones
  • Tablets
  • Laptops
  • Apps
  • IT-Pro