Het verhaal achter het nieuwe Techzine

Door op , 11961x bekeken

Conclusie: Het verhaal achter het nieuwe Techzine

Work in progress en feedback


Hoewel je zou denken dat Techzine versie 4 al helemaal af is, is dit niet het geval. We hebben enkele systemen klaar staan die de website nog verder verbeteren en die net even wat meer jus brengen in de artikelen of de opmaak van een artikel. We moeten echter nog wat handmatige dataconversie doen, voordat we deze systemen kunnen activeren. Dit is een tijdrovend karwei en we hebben ervoor gekozen dit gefaseerd te gaan invoeren. Anders hadden we waarschijnlijk nog enkele maanden moeten wachten met de lancering van Techzine versie 4 en dat is niet iets wat we wilden.

Daarnaast loopt onze strategie niet ten einde bij de lancering van Techzine versie 4. Er liggen nog genoeg plannen en projecten op de plank, er staan zelfs een aantal projecten in de stijgers waar we jullie de komende maanden nog mee gaan verrassen.

Eerder in dit artikel heb ik het al aangeven, maar ik wil nogmaals benadrukken dat Techzine hard aan de weg timmert en dat feedback van bezoekers en leden daarbij enorm belangrijk is. We zien jullie kritiek, zelfs al is het in sommige gevallen erg negatief, graag tegemoet want hoe meer kritiek we hebben hoe beter we de website kunnen maken. Uiteraard verzoeken we jullie wel om de fatsoensnormen in acht te nemen.

Als je een van de bezoekers bent die de website helemaal geweldig vindt of een bepaald element wilt uitlichten waar je enorm over te spreken bent, dan horen we het natuurlijk ook graag. Positieve berichten geven ook een goed beeld over wat goed gelukt is en waar we voorlopig vooral van af moeten blijven.

Speciale aanbieding: Apple iPad Air 2 16GB Zilver

  Winkel Beoordeling Prijs Prijs inclusief porto
0_sterren € 399.00 € 399.00 Bekijken
0_sterren € 405.00 € 405.00 Bekijken
7_sterren € 418.00 € 418.00 Bekijken
0_sterren € 418.00 € 418.00 Bekijken
0_sterren € 419.00 € 419.00 Bekijken
Bekijk de prijzen van alle 18 winkels.

Nieuw op Techzine

  • Alles
  • Smartphones
  • Tablets
  • Laptops
  • Apps
  • IT-Pro