Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070)

Door op , 110188x bekeken

Accessoires en uiterlijk

Accessoires


De Samsung Galaxy S Advance wordt door Samsung aangeleverd in een karakteristiek wit doosje met op de voorkant een afbeelding van het toestel. In het doosje vind je uiteraard de smartphone zelf, maar daarnaast zitten er ook een in-ear headset met acht rubbertjes en een USB-kabel en lader in de verpakking. Ook aan de nodige boekwerken over het toestel is gedacht.

De in-ear oortjes zijn goed ontworpen en zitten prettig in de oren. Qua geluid is het aardig, maar de lage tonen vallen vrij ver weg, waardoor de toonhoogte wat vlak is. Desalniettemin ben ik aardig tevreden met de oortjes, het is stukken beter dan de earbuds die ook tegenwoordig nog wel eens meegeleverd worden. Er blijft echter wel ruimte voor verbetering.


Uiterlijk


Zoals reeds in de inleiding werd vermeld lijkt de Samsung Galaxy S Advance meer op de Galaxy S II dan op zijn eigenlijk voorganger, de Samsung Galaxy S. Qua afmetingen is de Galaxy S Advance net iets smaller, dunner en langer dan het origineel. Opvallend aan de vorm is ook dat de radius van de hoeken van het toestel wat minder groot is.

Aan de voorkant van het scherm vind je een groot aanraakgevoelig scherm met een diagonaal van 4 inch. Daarboven zit een brede speaker voor telefoongesprekken, met links daarvan een licht- en nabijheidssensor en een camera voor videogesprekken. Onder het scherm zitten een drukknop en twee aanraakgevoelige toetsen.De achterkant bevat enkel de camera, een LED-flitser en een speaker voor geluidsweergave voor media die wordt afgespeeld. Op de bovenkant van de telefoon vind ik geen onderdelen terug, zelfs geen tweede microfoon. Aan de onderkant zit daarentegen een micro USB-poort, de koptelefoonaansluiting en de primaire microfoon. Aan de linkerkant zit enkel een schakelaar voor het regelen van het volume. De rechterkant bevat de standby-knop. Enkel een sluiterknop voor de camerafunctie van de telefoon schittert in afwezigheid.Het toestel wordt eenvoudig opengemaakt door een nagel onder een inkeping te duwen en het kapje van de telefoon te trekken. Binnen in het toestel zijn een SIM- en microSD-tray te vinden.

Speciale aanbieding: Apple iPad Air 2 16GB Zilver

  Winkel Beoordeling Prijs Prijs inclusief porto
0_sterren € 399.00 € 399.00 Bekijken
0_sterren € 399.00 € 399.00 Bekijken
0_sterren € 405.00 € 405.00 Bekijken
7_sterren € 418.00 € 418.00 Bekijken
0_sterren € 419.00 € 419.00 Bekijken
Bekijk de prijzen van alle 18 winkels.

Nieuw op Techzine

  • Alles
  • Smartphones
  • Tablets
  • Laptops
  • Apps
  • IT-Pro