2min

Tags in dit artikel

, , ,

Beste Bezoekers en Leden,

We hebben weer een aantal crew wijzigingen gehad in Mei. Om te beginnen met de vertrekkende crewleden… GAIA heeft besloten ons te gaan verlaten, hij is het moderaten een beetje met tegenzin gaan doen en mist de creativiteit om nog door te gaan en wil zijn tijd aan andere dingen gaan besteden. GAIA het ga je goed…

Bahz is een tijdje proefcrewlid geweest. In deze periode zijn we erachter gekomen dat bahz geen geschikte kandidaat is voor een crewlidschap op Techzine en is daarom weer gewoon een member.

Verder hebben ook weer een paar nieuwe vaste gezichten erbij. We hebben besloten om Luukie naar een proef periode een vast crewlidschap aan te bieden als Nieuwsposter en wordt Frechy de vaste moderator van Internet Algemeen.

Ook hebben we op dit moment nog 2 proef crewleden. Namelijk Bartgub als forummod op Chat Client Support en Oblivia als forummod op Telefonie en Gadgets.

The-Funky heeft besloten dat hij niet genoeg tijd meer heeft voor al zijn taken en legt daarom zijn nieuwsposts taken neer en gaat alleen nog verder met zijn forum taak.

Ook zijn er altijd mensen die niet zonder ons gezellige team kunnen en redelijk snel heimwee krijgen. Daarom is pappa dacreator weer terug om ons te helpen bij de downloads. En is Markjuh voor de laatste keer teruggehaald om de Externe Reviews te doen en het forum programmeren bij te houden.

Hierbij een edit van deze changelog voor de 4e keer vandaag. Ik was het een en ander vergeten. Boxman heeft ons ook verlaten deze maand. Hij verzorgde het posten van de casemods op Techzine. Dit is echter een uitermate kleine functie dat we besloten hebben om dit gewoon als extra taak door iemand anders te laten vervullen. Verder heeft Angeloonie er een taak bij gekregen namelijk het modereren van het forum Graphics en Webdesign. Civil is meer van de HTML code en hopelijk kan Angeloonie hem aanvullen met de Grafische aspecten….

Hiermee zijn jullie weer op de hoogte van de wijzigingen…..