2min

Tags in dit artikel

, ,

Peiling

Triple play: het kan zijn dat je er nog nooit van gehoord hebt, maar triple play is televisie, internet en telefonie in één pakket. Op dit moment maakt het een groeispurt door omdat het hier in Nederland steeds meer gebruikt wordt. Sinds 2005 is het aantal huishoudens dat triple play heeft gegroeid van 5 naar 24 procent en ook dual play wordt steeds meer gebruikt, in diezelfde periode is dat namelijk gegroeid van 35 naar 42 procent. Ook bleek uit het onderzoek dat TNS Nipo in opdracht van UPC hield dat tripleplayklanten het meest tevreden zijn.

Als voordeel noemen zij namelijk het gemak van één factuur, de prijs-kwaliteitverhouding, internetsnelheid en het televisieaanbod. De dual-play’ers vinden vaak dat het tripleplay-abonnement niet voor hun geschikt is. Tegenstanders van beide pakketten vinden het niet fijn om afhankelijk te zijn van één provider, omdat als er een storing is, het vaak ook alle drie de diensten betreft, ook hebben zij angst voor een mindere kwaliteit en het ‘gedoe’ bij het overstappen.

Heb jij een tripleplaypakket? Zo ja, ben je er tevreden mee? Wij willen het weten in deze peiling die over het onderwerp triple play gaat. Laat je stem dus hieronder horen en laat eventueel een reactie achter met je eigen ervaringen!