1 min

Tags in dit artikel

, ,

Voor sommige mensen is het misschien een bekende dochter van Techzine voor andere misschien niet. Maar we hadden al jaren lang een zogenaamde MSN dochter op Techzine. Waar leuke afbeeldingen en smilies gevonden konden worden voor MSN Messenger, inmiddels Windows Live Messenger.

We waren als een van de eerste die met zo’n website kwamen en we zijn een van de laatste die er de stekker uittrekken. Jarenlang hebben we deze dochter ongemoeid gelaten omdat mensen het toch leuk vonden om af en toe een nieuwe smilie te zoeken maar het updaten van deze dochter zijn we al een hele tijd geleden mee opgehouden.

De interne discussie over het aanhouden of beëindigen van deze dochter is hiermee ook ten einde. Niemand wist wat we ermee moesten en daarom is nu de knoop doorgehakt. MSN is duidelijk niet iets waar de focus van Techzine ligt en ook niet echt ICT gerelateerd daarom is het nu voorbij. Om 13:17 is de stekker eruit gegaan. Alle bezoekers die op MSN.Techzine.nl nog terecht komen worden doorverwezen naar de Techzine homepage.

Wij danken eenieder die zijn steentje heeft bijgedragen aan deze dochter.